Το σκοτεινό μυστικό ενός μεγάλου, ελληνικού αποστάγματος

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟ

DARK CAVE

Ένα μεγάλο απόσταγμα, ένα μεγάλο δώρο, για σας και για ξεχωριστούς φίλους, αυτές τις γιορτές.

Όψη λαμπερή, κεχριμπαρένια. Χαρακτήρας σύνθετος, με μελωμένα αρώματα αποξηραμένου δαμάσκηνου, φλούδας περγαμόντου, μελιού και πικάντικες νότες βανίλιας, σοκολάτας και μοσχοκάρυδου. Σώμα ρωμαλέο αλλά και βελούδινο, άψογα ισορροπημένο. Επίγευση αρωματική, που μένει για πολύ στο στόμα και τη μνήμη.

Φτιαγμένο από προσεκτικά διαλεγμένα αρωματικά σταφύλια Μοσχάτου Αμβούργου και Ροδίτη. Αποστάζεται, μέσα από μια ενδελεχή και υπομονετική διαδικασία, σε χάλκινους αποστακτήρες. Παλαιώνει από 5 έως 12 χρόνια σε επιλεγμένα βαρέλια γαλλικής και αμερικάνικης δρυός 225L: καινούρια βαρέλια, βαρέλια όπου έχει παλαιωθεί ερυθρό κρασί και άλλα, όπου έχει παραμείνει γλυκό κρασί vinsanto Σαντορίνης.

Ο σπάνιος αμπελώνας των Μετεώρων, η τελετουργική διαδικασία απόσταξης και η πολυετής παλαίωση χάρισαν στο πολύτιμο απόσταγμα της οικογένειας Τσιλιλή το μοναδικό χαρακτήρα του

Το κορυφαίο, ελληνικό, παλαιωμένο απόσταγμα γεννήθηκε κάτω από τη σκιά των Μετεώρων. Στο σκοτεινό, προϊστορικό σπήλαιο της Θεόπετρας. Εκεί, που αιώνες τώρα, κρύβεται ένα πανάρχαιο μυστικό.
Το μυστικό του αμπελιού που γεννά την έμπνευση για τη δημιουργία ενός ποτού με μοναδικό χαρακτήρα.